Despre mine

Salut! Sunt Liviu Drăghici si misiunea mea este sa explic principiile banilor pe intelesul tuturor in asa fel incat sa fie usor de aplicat iar oamenii sa isi poata atinge mai usor obiectivele din domeniul financiar.

Sunt licențiat în Științe Economice (Management) și Științele Educației (Pedagogie) și absolvent a două programe de masterat. Unul de Managementul Proiectelor și celalalt de Consiliere Școlară și Orientarea Carierei. În prezent predau Științe Economice la Colegiul Economic “Virgil Madgearu Ploiești după ce am lucrat timp de 8 ani (2006-2014) că Specialist relații clienți, Team-leader și Manager de Proiect în Vodafone România.

 

Sunt fondator a două firme, una din 2006 și cealaltă din 2008 și cofondator la încă două, una din 2015 și una din 2017 (la care în 2019 mi-am vândut părțile sociale către celalalt asociat).

 

Din 2013 sunt fondator și președinte al Asociației Ai Carte, un ONG care își propune susținerea elevilor și studenților cu posibilități materiale reduse, publicarea de cărți de dezvoltare personală, profesională și nu numai și educarea tinerei generații în domenii ca: management de proiect, educație financiară, consilierea carierei etc.

Ne-am propus sa elaboram un curriculum de Educatie Financiara pe care sa il trimitem impreuna cu un exemplar din Principiile Banilor catre cele 181 de licee economice si tehnologice din Romania.

 

Sunt trainer acreditat ANC și sustin cursuri și workshopuri de educație financiară, managementul timpului, antreprenoriat, managementul proiectelor, management general atât cu adolescenți cât și cu adulți. Particip ca vorbitor la diverse conferințe și evenimente și scriu articole pentru diverse publicații.

 

Am absolvit Școala Populară de Arte secția Canto Popular, și cânt muzică populară având colaborări cu televiziunile de profil Etno TV și Favorit TV dar și cu diverse formații și ansambluri. Scriu poezii despre fotbal sub pseudonimul „Poetul din Peluză” având deja două volume de versuri publicate și un al treilea în curs de apariție. În perioada 2013-2019 am moderat la postul de radio Sport Total FM emisiunea „Povești de Suporteri”. Sunt pasionat de citit și de călătorii. Sunt căsătorit și am doi copii.

Lasa-mi un mesaj

    Draghici Liviu -Poza speaker 1
    Total Page Visits: 1720 - Today Page Visits: 1